Lomakkeita

Lomakkeita

PuMa-Volley ry:n toiminnassa tarvittavat lomakkeet löytyvät materiaalipankista toiminta- tai lomakkeet-kategorioista. Voit käyttää hakusanoja esim. kioski, matkakorvaus.

Painojulkaisuihin tarvittavat materiaalit, kuten logot ovat saatavissa vain ylläpitäjille.

PuMa-Volleyn logon värit ovat musta ja valkoinen sekä tehostevärinä kulta. Logo esiintyy aina joko mustana (vaalealla tai valkoisella pohjalla) tai valkoisena (tummalla tai mustalla pohjalla).

Logoon kuuluu kuvaosa ja tekstiosa, joita käytetään aina yhdessä. Teksti 'PUMA-VOLLEY' kirjoitetaan aina isoilla kirjaimilla, fontti on Franklin Gothic Heavy. Joissakin erityistapauksissa (esimerkiksi lippis) pelkkää logon kuvaosaa voidaan käyttää ilman tekstiosaa. Pääsääntöisesti kuitenkin logoon kuuluu sekä kuva että teksti.

Logoa käytetään peli-, verryttely- ja vapaa-ajanasusteissa asun yläosassa edessä vasemmalla ja asun alaosassa oikealla puolella reiden yläosassa.

Logot löytyvät kuvana materiaalipankista ja niitä voidaan käyttää tällaisinaan sähköisissä ja printatuissa materiaaleissa. Painatuksia varten kuvamateriaali toimitetaan aina vektorigrafiikkana. EPS-tiedostot löytyvät myös materiaalipankista.

Materiaalipankki


   
Lisää uutisia
PuMa-Volley ry
MateriaalipankkiLinkitVieraskirjaVarustepörssi (0)Vuorovaraukset Tietosuojaseloste ESLAn uutiset ESLAn uutiset Harjoitussisällöt Harjoitussisällöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Jäsenmaksu ja toimintamaksut Jäsenmaksu ja toimintamaksut Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Lomakkeita Lomakkeita PuMa-Volley ry PuMa-Volley ry PuMan koronaohjeet PuMan koronaohjeet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Tietonurkka pelaajille Tietonurkka pelaajille Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Turnauksen järjestäminen Turnauksen järjestäminen Tähtiseuratoiminta Tähtiseuratoiminta Uudelle harrastajalle Uudelle harrastajalle Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennussisällöt Valmennussisällöt Valmentajaksi Valmentajaksi Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Vanhemmille Vanhemmille Vanhoja - uutisia 2015 ja 2016 vuosilta Vanhoja - uutisia 2017 ja 2018 vuosilta Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Varusteet Varusteet Viestintä ja yhteistyö Viestintä ja yhteistyö Viikon vinkkejä Viikon vinkkejä Vuosikello Vuosikello
«  Toukokuu   »