Lomakkeet
  • Tällä lomakkeella PuMa Volleyn ulkopuoliset pelaajat voivat ilmoittautua Jyrki Nurmisen ohjaamaan kesäharjoitteluohjelmaan. Kesäkuussa harjoituksiin kuuluvat monipuoliset peruskuntoa, voimatasoja sekä nopeutta kehittävät liikkumistreenit Paloheinässä maanantaisin ja torstaisin. Juhannuksen jälkeen jatketaan heinäkuu kerran viikossa (maanantaisin) tahdilla. Ja elokuussa taas treenataan kaksi kertaa viikossa. Jyrki ohjeistaa pelaajia myös omatoimiseen harkkaamiseen.

Ohjelma alkaa ma 1.6.: Maanantaisin ja torstaisin klo 17.30-18.30 mini-ikäisten (F-D) harkka ja klo 18.30 C-B-ikäisten harkka. Tee 15 min aiemmin omatoiminen lämppälenkki. Kokoontuminen Paloheinän portailla.

Ilmoittautumisen yhteydessä peritään osallistumismaksu 20 e verkkomaksuna.
    Lisätiedot jyrki.nurminen@outlook.com p. 044 0864280

Avaa lomake tästä
  • Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet aikuispelaajat, joilla ei ole kausimaksun maksajana enää huoltaja. Lomakkeella voi tehdä myös muut ilmoittautumiset, esim. huoltajaksi jonkun joukkueen junioripelaajalle tai ilmoittaudut perusjäseneksi tai varavalmentajaksi (ei joukkuesidonnainen). Valitse tällöin ryhmäksi perusjäsen. Alle 18-vuotiaan pelaajan osalta on käytettävä toista lomaketta, jossa kysytään myös huoltajatiedot.

Avaa lomake tästä
  • Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet junioripelaajat kaudelle 2020-21, jolla ilmoitetaan myös huoltajam tiedot. Huom! kauden 2019-20 pelaajat löytyvät jo rekisteristä ja heidän osalta riittää, että ilmoittautuu ko. joukkueen vastuuhenkilölle tai seuran valmennusvastaavalle: Jouni.Lind@saunalahti.fi

Alle 18-vuotiaan pelaajan tiedot täyttää huoltaja ja huoltajatiedot ovat heidän osalta pakolliset!