Viestintä ja yhteistyö

Viestintä ja yhteistyö

Sisäinen viestintä

tukee seuran yhtenäisyyttä, yhteistyön kehittymistä ja osallistumista.

Ulkoinen viestintä

tukee tietoisuutta, uskottavuutta ja kiinnostavuutta seuran toiminnoista, rohkaisee uusia pelaajia toimintaan mukaan, rakentaa yhteistyötä muiden seurojen ja yhteistyökumppanien välillä.

Viestintä tukee

säännönmukaista arkistointia, valokuvien säilyttämistä ja helpottaa tulevan toiminnan suunnittelua.

Seura viestii urheilullisen elämäntavan tavoitteista, huippulentopallotapahtumista, urheilijana kasvamista tukevista koulutusvaihtoehdoista (Kuortane, Mäkelänrinteen lukio, Pukinmäen yläaste, Haagan koulut, Puistolan peruskoulun liikuntaluokka) sekä aluevalmennuksesta:

Huipulle tähtäävän lentopalloilijan tulisi E- ja D-ikäisenä osallistua erilaisiin leirityksiin ja päästä C-ikäisten alueleirityksen kautta mukaan maajoukkuetoimintaan. Huipulle tähtäävä toiminta edellyttää paljon omatoimista fysiikka- ja kuntoharjoittelua, asennetta kehittymiseen ja osaavan valmennuksen myötävaikutusta. 7–9-luokalla tulee harjoittelumäärässä olla jo päivän aikana tapahtuva treenaus (esiakatemia). Lukioiässä pääkaupunkiseudun akatemia tukee kehitystä.

Aluevalmennuksesta vastaa Etelä-Suomen lentopallojaosto (ESLA) ja sen aluevalmentajat. E- ja D-ikäisille järjestetään tekniikkaleirejä, C- (alkaa D-vanhempi keväällä) ja B-ikäiset osallistuvat leirityksiin ja pelaajista muodostetaan Etelä-Suomen aluejoukkue ottamaan osaa alueiden väliseen SM-turnaukseen (C-ikäiset syyskuussa, B-ikäiset toukokuussa). Alueleiritys on tärkeä väliporras urheilijapolulla kohti pelaajan kehittymistä kilpaurheilijaksi. Lisätietoja: http://esla.sporttisaitti.com/aluevalmennus/

Mistä tiedotetaan

Joukkueet

 • Joukkueet sopivat kuka vastaa joukkueen tiedottamisesta
 • Joukkueet sopivat oman sisäisen viestintävälineen, esim. Whatsapp, Jopox tai sähköposti. Joukkueiden valmentajat ja joukkueen johtajat pitävät yhteyttä vanhempiin säännöllisesti järjestämällä vanhempien illan, Whatsappilla tai sähköpostikirjein.
 • Peleistä (turnauksista) ilmoitetaan PuMan sivuilla tapahtumakalenterissa etukäteen
 • Pelien tuloksista ilmoitetaan PuMan sivuilla tiedotteet palstalla heti tapahtuman jälkeen
 • Joukkueet ylläpitävät itse joukkueen sivustoa PuMan sivuilla. Joukkuekohtaisen sivuston sisältöön voidaan liittää mm. joukkueen some-kanavat, valokuvamateriaalia, linkit tulospalveluun, pelisäännöt jne.
 • SM-tason peleistä tiedotetaan paikallisille tiedotusvälineille

Seura

 • Seuran mahdollinen tiedotusvastaava ja puheenjohtaja vastaavat seuran yleistiedottamisesta ulospäin.
 • Seura tiedottaa vuosikokouksesta ja tarvittaessa sen päätöksistä paikallisille tiedotusvälineille ja yhteistyötahoille
 • Seura tiedottaa kauden päättäjäisistä ja palkituista henkilöistä paikallisissa tiedotusvälineissä ja netissä, samoin erityisistä juhlatilaisuuksista.
 • Seura tiedottaa erityisistä kampanjoista tiedotusvälineissä, mm. ilmoittautuminen uusille pelaajille, lentopallokoulun aloitus, koululentopallokampanja, Easy Sport –toiminta, avoimet kesäleirit
 • Seura tiedottaa Power Cup -turnauksen osallistumisesta nettisivuilla
 • Seura kutsuu tiedottajia sen merkittävimpiin tapahtumiin, mm. kauden päättäjäisiin
 • Seura pitää yhteyttä asukasyhdistyksiin: Puistola-, Tapanila-, Malmi-seurat
 • Seura lähettää jäsenkirjeen sen pelaajille, vanhemmille, valmentajille, luottamushenkilöille sopivin välein pelikauden aikana sekä valmennuskirjeen valmentajille ja joukkueen johtajille tarpeen mukaan
 • Seuran hallitus tiedottaa jäsenkirjeissä ja nettisivuilla tehdyistä päätöksistä, pitää yllä blogikirjoittelua tai keskustelufoorumia kehittämisasioista, valmennusasioista, merkittävistä koulutus- ja seminaaritapahtumista jne.
 • Kaikki henkilöt seurassa tekevät markkinointityötä uusien harrastajien saamiseksi.

Arkistointi

 • PuMan sivuille arkistoidaan seuraa koskevat uutiset, lehtileikkeet ja valokuvat
 • Facebookiin ja Instagramiin laitetaan ajankohtaisia juttuja sekä tiedotetaan tapahtumista
 • Joukkueet laittavat kivoja tilannekuvia nettisivulle kuukauden kuviin
 • Seuran toimihenkilöt kirjoittavat tapahtumaraportin osallistuessaan järjestökoulutustilaisuuksiin tai seminaareihin.
 • Seuran hallituksen ja seuratoimijoiden sivuille tallennetaan malleja, jos on tuotettu painotuotteita, leiriohjelmia, mainoksia, julisteita tai jopa puheiden käsikirjoituksia, joista on hyötyä myöhemmin historian kirjoitukselle.

   
Lisää uutisia
PuMa-Volley ry
MateriaalipankkiLinkitVieraskirjaVarustepörssi (0)Vuorovaraukset Tietosuojaseloste ESLAn uutiset ESLAn uutiset Harjoitussisällöt Harjoitussisällöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Jäsenmaksu ja toimintamaksut Jäsenmaksu ja toimintamaksut Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Lomakkeita Lomakkeita PuMa-Volley ry PuMa-Volley ry PuMan koronaohjeet PuMan koronaohjeet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Tietonurkka pelaajille Tietonurkka pelaajille Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Turnauksen järjestäminen Turnauksen järjestäminen Tähtiseuratoiminta Tähtiseuratoiminta Uudelle harrastajalle Uudelle harrastajalle Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennussisällöt Valmennussisällöt Valmentajaksi Valmentajaksi Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Vanhemmille Vanhemmille Vanhoja - uutisia 2015 ja 2016 vuosilta Vanhoja - uutisia 2017 ja 2018 vuosilta Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Varusteet Varusteet Viestintä ja yhteistyö Viestintä ja yhteistyö Viikon vinkkejä Viikon vinkkejä Vuosikello Vuosikello
«  Toukokuu   »