PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet

PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet

PuMa-Volley on maan parhaimmistoon kuuluva laatuseura, joka tekee ansiokasta juniorityötä lentisliikkarista A-junioreihin tarjoten nuorille haastavia kehityspolkuja lentopallon kilpailutoimintaan huippulentopalloon asti sekä harrastuspolkuja elinikäiseen terveelliseen elämäntapaan. Seuralla on aikuislentopallotoimintaa, joka tukee em. tavoitteita.

Tavoitteet lähivuosille

Lentopallon harrastajamäärä kasvaa pääkaupunkiseudulla. PuMa edustautuu kaikissa junioreiden kilpasarjoissa sekä kärkipään joukkuein että hyvällä määrällä eritasoisia joukkueita.

Nuorista kasvatetaan urheilijoita sanan oikeassa merkityksessä, mikä pitää sisällään

 • monipuolisuutta
 • suunnitelmallisuutta
 • osaamista
 • henkistä kanttia ja
 • harrastajatoiminnassa tervettä asennetta urheilutoimintaan.

Valmentajiemme keskuudesta löytyy osaajia, jotka pystyvät ohjastamaan joukkueitamme Suomen huipulle, valmentajien osaamiseen ylipäätään panostetaan. PuMa kehittyy joukkueiden summasta yhtenäisemmäksi osaamiskeskittymäksi, joka verkostoituu vahvasti huippulentopallopolun kehittämisessä.

PuMa perustuu vahvasti vapaaehtoisvalmentajatoimintaan ja tätä tuetaan seurassa erityisellä tavalla, mm. koulutuksella ja valmentajien yhteistoiminnalla. Lisäksi seurassa on ammattimaista valmennusta, joka pystyy toimimaan myös arkipäivisin, auttaa vapaaehtoistyötä tehtävissä missä on resurssivajausta, levittää osaamista ja mahdollistaa yksilöllisempää ohjaustoimintaa lahjakkaille pelaajille.

Toimenpiteitä vision toteuttamiseksi kausina 2018–2021

 • PuMa järjestää Easy Sport -kerhoja ja demo-tunteja Helsingin kouluilla lentopalloharrastuksen tunnetuksi tekemiseksi
 • PuMa tarjoaa matalan kynnyksen aloittamisen toimintamuotoja uusille harrastajille, lentisliikkari, G–E-ryhmät, lentopallokoulu 10–13-vuotiaille sekä harrastusryhmät. Toimintaa markkinoidaan tehokkaasti.
 • Kilparyhmien toimintaan panostetaan erityisesti jo D-iästä ylöspäin. Ryhmissä opetetaan ison kentän pelin taitoja, panostetaan lisäharjoittelumahdollisuuksiin fysiikka- ja liikkumisharjoittelussa sekä mahdollistetaan jo pelaajarooleihin liittyvien yksilötaitojen opettamista. Tavoitteena on saada pumalaisia laajasti alue- ja maajoukkuetoimintaan mukaan.
 • Seurojen välillä tehdään yhteistyötä lentopallokouluissa, kesä-, fysiikka- ja leiriharjoittelussa sekä harjoittelua tukevassa toiminnassa kuten beach-pelaaminen sekä esiakatemiatoiminta. C–A-ikäluokissa PuMa on valmis myös katsomaan vuosittain yhteistyömahdollisuudet pääkaupunkiseudulla valtakunnallisesti korkeatasoisten kilpaharjoitteluryhmien/verkostojen muodostamiseksi.
 • Kannustetaan pelaajia ja valmentajia osallistumaan koko ajan haastavimpiin (ylempiin) sarjatasoihin, myös aikuissarjoihin.
 • PuMa kouluttaa valmentajansa niin, että jokaista mini-ikäisten ryhmää vetää päävastuullisena vähintään I-tason koulutuksen omaava valmentaja ja C–A-ikäluokkien kilparyhmiä vähintään II-tason koulutuksen omaava valmentaja.
 • PuMa on kehittämishankkeissa mukana niin, että 7-9-luokkalaisille lahjakkaille pelaajille voitaisiin järjestää kouluharjoittelumahdollisuus, ja että pääkaupunkiseudun akatemiatoiminta kehittyy.

   
Lisää uutisia
PuMa-Volley ry
MateriaalipankkiLinkitVieraskirjaVarustepörssi (0)Vuorovaraukset Tietosuojaseloste ESLAn uutiset ESLAn uutiset Harjoitussisällöt Harjoitussisällöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Jäsenmaksu ja toimintamaksut Jäsenmaksu ja toimintamaksut Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Lomakkeita Lomakkeita PuMa-Volley ry PuMa-Volley ry PuMan koronaohjeet PuMan koronaohjeet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Tietonurkka pelaajille Tietonurkka pelaajille Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Turnauksen järjestäminen Turnauksen järjestäminen Tähtiseuratoiminta Tähtiseuratoiminta Uudelle harrastajalle Uudelle harrastajalle Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennussisällöt Valmennussisällöt Valmentajaksi Valmentajaksi Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Vanhemmille Vanhemmille Vanhoja - uutisia 2015 ja 2016 vuosilta Vanhoja - uutisia 2017 ja 2018 vuosilta Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Varusteet Varusteet Viestintä ja yhteistyö Viestintä ja yhteistyö Viikon vinkkejä Viikon vinkkejä Vuosikello Vuosikello
«  Toukokuu   »