Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet

Toiminnan linjaukset

Tästä osiosta löydät elokuussa 2018 hyväksytyt PuMa-Volleyn toiminnan linjaukset

PuMa-Volley on maan parhaimmistoon kuuluva laatuseura, joka

  • Tekee ansiokasta juniorityötä lentisliikkarista A-junioreihin
  • Tarjoaa nuorille haastavia kehityspolkuja lentopallon kilpailutoimintaan huippulentopalloon asti
  • Tarjoaa harrastuspolkuja elinikäiseen terveelliseen elämäntapaan.

Tervetuloa tutustumaan PuMa Volleyhin pintaa syvemmältä!

Toiminnan arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet

Kaikki pelaa

Tarjoamme monipuolisen ja urheilullista elämäntapaa tartuttavan harrastuksen. Nuorisotoimintamme on kasvatuksellista ja synnyttää joukkuepelaajia.

Laadukas ja kehittyvä valmentaminen

Toimintamme perustana on laadukas valmentaminen. Luomme yksittäisille pelaajille ja koko joukkueille kehittymisen ja edistymisen toimintaympäristön.

Osallistumismahdollisuudet ja yhteisöllisyys

Teemme yhdessä ja toimimme avoimesti ja rakentavasti. Korostamme vastuullisuutta ja oikeudenmukaisuutta. Painotamme nuorisotoiminnassa yhteistyötä kotien kanssa.

Positiivisuus ja ilo

Tarjoamme kaiken ikäisille positiivisia kokemuksia lentopalloharrastuksen ja kilpailun parissa. Toimintamme on hauskaa ja motivoivaa sekä pelaajille että vanhemmille.

Pääkaupunkiseudun lentopallon hyväksi

PuMa-Volley on hyvä ja luotettava yhteistyökumppani. Seura vaikuttaa ja toimii yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa lentopalloharrastuksen edistämiseksi.

Noudatamme laatuseurakriteereitä, joiden keskiössä on pelaajan kehittyminen.


   
Lisää uutisia
PuMa-Volley ry
MateriaalipankkiLinkitVieraskirjaVarustepörssi (0)Vuorovaraukset Tietosuojaseloste ESLAn uutiset ESLAn uutiset Harjoitussisällöt Harjoitussisällöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Jäsenmaksu ja toimintamaksut Jäsenmaksu ja toimintamaksut Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Lomakkeita Lomakkeita PuMa-Volley ry PuMa-Volley ry PuMan koronaohjeet PuMan koronaohjeet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Tietonurkka pelaajille Tietonurkka pelaajille Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Turnauksen järjestäminen Turnauksen järjestäminen Tähtiseuratoiminta Tähtiseuratoiminta Uudelle harrastajalle Uudelle harrastajalle Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennussisällöt Valmennussisällöt Valmentajaksi Valmentajaksi Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Vanhemmille Vanhemmille Vanhoja - uutisia 2015 ja 2016 vuosilta Vanhoja - uutisia 2017 ja 2018 vuosilta Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Varusteet Varusteet Viestintä ja yhteistyö Viestintä ja yhteistyö Viikon vinkkejä Viikon vinkkejä Vuosikello Vuosikello
«  Toukokuu   »