Turnauksen järjestäminen

Turnauksen järjestäminen

Tästä löytyy muistilista joukkueen vastuuhenkilölle (jojo), kun on järjestettävä kotiturnaus.

 • Yleisesti kaikki juniorisarjojen kotiturnaukset pyritään pelaamaan Puistolan Urheilutalolla lauantaisin klo 9–15 välillä tai vaihtoehtoisesti Viikin monitoimitalolla normaaleilla viikonlopun harjoitusvuoroilla.
 • Pidemmät ja ison kentän turnaukset on soviteltava seuran salivastaavan kanssa, mikä kulloinkin on järkevin vaihtoehto.
 • Puistolan salin jatkoaikaa ei saa kuin pari kertaa vuodessa.
 • Jos turnaus järjestetään Helmi Centerissä, siellä ei pysty järjestämään omaa kioskia turnauksen yhteyteen.
 • Viikin monitoimitalolla voi käyttää keittiötä mutta tarvikkeet on vietävä mukana.

Muistilista

 • Sovi salinkäytöstä PuMan valmennusvastaavan kanssa. Käyttöoikeus vahvistetaan nettisivuille tapahtumakalenteriin ja viikonloppuvuorolistaan.
 • Jos et itse ole turnausvastaava, sovi tehtävään pätevä henkilö. Kertaa sääntöjen tuntemus tarvittaessa.
 • Suunnittele turnauksen aikataulu ja lähetä kutsu turnaukseen tuleville joukkueille, ilmoita turnauspaikka, aika ja ajo-ohjeet, matkatasauksien suuruus sekä teknisen palaverin ajankohta. Kutsu tehdään kutsujärjestelmän kautta: http://junnulentis.fi/
 • Hanki tuomarit ja muista, että tuomarilla pitää olla vähintään nuorisotuomarikoulutus. Mini-ikäisten tuomareina toimivat yleensä ikäluokkaa vanhemmat juniorit. C-A-junioreiden SM- sarjoissa ja aikuissarjoissa pitää olla viralliset tuomarit. Tuomarit täyttävät tuomaripalkkiolaskun ja maksu on suoritettava erotuomarille pelin/turnauksen päätyttyä. Kirjanpitäjä tarvitsee maksutositteen.
 • Sovi kuka on turnauksen kahviovastaava, mistä tulee myytävät ja kuka hankkii kahvioon mahdollisesti puuttuvat tarvikkeet. Kioskin toimintaohjeet, elintarvikehygieniaohje ja hinnastomalli sekä kioskitilityslomake löytyvät kioskilta. Avaimen kioskiin ja kaappeihin saat kioskivastaavalta tai puheenjohtajalta.
 • Turnausta varten saliin tulee laittaa verkot oikeille korkeuksille, kirjuripöydät ja pistetaulut, tuomaritelineet ison kentän peleihin, pillit, vaihtopenkkituolit ja katsomotilat. Kentät tulee numeroida, pukuhuoneet merkitä joukkueille ja ulko-oveen laittaa turnauksen tiedot. Seinälle tarvitaan tulostaulu ja kioskille kahvipöydät. Sovi talkoilijat ja ohjeista heidät, josta turnauksen pystytys ja purku menevät sujuvasti.
 • Varaa matkatasauskuitit (turnauskutsu) vieraileville joukkueille, esitäytä ottelupöytäkirjat ja turnauksen yhteenvetolomake.
 • Laita tulokset junnulentiksen sivulla olevaan tulospalveluun. Ilmoituksen yhteydessä siihen liitetään kuva pöytäkirjasta.
 • Varmista ensiaputarvikkeiden paikallaolo nopeasti saatavilla turnauksen ajan.
 • Iloista ilmettä ja hymyä omiin turnauksiin. Laita PuMan Tervetuloa banderolli esille. Ota valokuvia turnauksesta ja joukkueesta. Tee tai teetätä junioreilla nettisivulle turnausuutinen. Finaaleihin otetaan mukaan PuMan lippu. Käytä PuMan pipoa tai lippalakkia, valmentajapaitaa sekä mahdollisia PuMan verkkareita.

   
Lisää uutisia
PuMa-Volley ry
MateriaalipankkiLinkitVieraskirjaVarustepörssi (0)Vuorovaraukset Tietosuojaseloste ESLAn uutiset ESLAn uutiset Harjoitussisällöt Harjoitussisällöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Jäsenmaksu ja toimintamaksut Jäsenmaksu ja toimintamaksut Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Lomakkeita Lomakkeita PuMa-Volley ry PuMa-Volley ry PuMan koronaohjeet PuMan koronaohjeet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Tietonurkka pelaajille Tietonurkka pelaajille Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Turnauksen järjestäminen Turnauksen järjestäminen Tähtiseuratoiminta Tähtiseuratoiminta Uudelle harrastajalle Uudelle harrastajalle Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennussisällöt Valmennussisällöt Valmentajaksi Valmentajaksi Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Vanhemmille Vanhemmille Vanhoja - uutisia 2015 ja 2016 vuosilta Vanhoja - uutisia 2017 ja 2018 vuosilta Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Varusteet Varusteet Viestintä ja yhteistyö Viestintä ja yhteistyö Viikon vinkkejä Viikon vinkkejä Vuosikello Vuosikello
«  Toukokuu   »