PuMan koronaohjeet

Lentopalloliiton verkkosivuilla ovat koronaohjeet, joita noudatetaan suomalaisessa lentopalloilussa. Lentopalloharrastuksessa ei ole mahdollista täysin estää virusten leviämistä. Jokainen pelaaja, toimihenkilö ja valmentaja osallistuu harjoitteluun ja kilpailutoimintaan omalla vastuullaan.

Virusten aiheuttamien sairauksien ehkäisyssä PuMa-Volleyn toiminnassa pyritään ensisijaisesti ehkäisemään tartuntojen leviäminen joukkueeseen. Tässä vastuu on jokaisella joukkueen jäsenellä. Toissijaisesti pyritään ehkäisemään tartuntojen leviäminen joukkueesta toiseen. Mahdollisen tartunnan leviämistä joukkueen sisällä voidaan hillitä, jos joukkueen jäsenet noudattavat yleisiä ohjeita, mutta leviämistä ei voida täysin estää.

Sisäharjoittelua, turnauksia tai otteluita ei järjestetä 30.11.–20.12.2020.

PuMassa noudatetaan erityisesti seuraavia toimintatapoja:

  • Harjoituksiin ja kilpailutapahtumiin osallistutaan vain täysin terveenä.
  • Pukuhuoneissa ja saleissa oleskelevat vain pelaajat ja valmentajat. Huoltajat tuovat ja hakevat pelaajia ulkona.
  • Pukuhuoneiden käyttöä on vältettävä. Pukuhuoneissa saa olla vain yhden joukkueen henkilöitä kerrallaan. Pukuhuoneissa saa oleskella kerrallaan enintään 5 minuuttia. Turvavälit on säilytettävä.
  • Kädet pestään ennen ja jälkeen harjoitusten. Harjoituksen aikana on käytettävissä käsihuuhdetta.
  • Vuoronvaihto harjoituspaikalla tehdään niin, että eri joukkueiden henkilöt pysyvät joka hetki turvallisen välimatkan päässä toisistaan, kunkin harjoituspaikan olojen mukaan. Eri joukkueiden jäsenten kohtaaminen ei saa tapahtua esimerkiksi ahtaalla käytävällä tai välinevarastossa.
  • Junioriturnaukset pelataan ilman yleisöä. Paikalla ovat pelaajien lisäksi vain välttämättömät toimihenkilöt.
  • Aikuissarjojen kotiotteluista pelataan 23.11.2020 alkaen vain naisten 1-sarjan ottelut. Ottelut pelataan ilman yleisöä.

Myös lentopalloharrastuksen ulkopuolella jokaisen on noudatettava yleisiä koronaohjeita huolellisesti, jotta ei sairastu itse eikä tartuta muita. Vain näin toimimalla saamme jatkaa harrastustamme poikkeusaikanakin!


   
Lisää uutisia
PuMa-Volley ry
MateriaalipankkiLinkitVieraskirjaVarustepörssi (0)Vuorovaraukset Tietosuojaseloste ESLAn uutiset ESLAn uutiset Harjoitussisällöt Harjoitussisällöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Jäsenmaksu ja toimintamaksut Jäsenmaksu ja toimintamaksut Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Lomakkeita Lomakkeita PuMa-Volley ry PuMa-Volley ry PuMan koronaohjeet PuMan koronaohjeet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Tietonurkka pelaajille Tietonurkka pelaajille Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Turnauksen järjestäminen Turnauksen järjestäminen Tähtiseuratoiminta Tähtiseuratoiminta Uudelle harrastajalle Uudelle harrastajalle Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennussisällöt Valmennussisällöt Valmentajaksi Valmentajaksi Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Vanhemmille Vanhemmille Vanhoja - uutisia 2015 ja 2016 vuosilta Vanhoja - uutisia 2017 ja 2018 vuosilta Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Varusteet Varusteet Viestintä ja yhteistyö Viestintä ja yhteistyö Viikon vinkkejä Viikon vinkkejä Vuosikello Vuosikello
«  Toukokuu   »