Joukkueet 2020-21

Joukkueet 2020–2021

Vanhat pelaajat ilmoittautuvat PuMa-Volleyn toimintaan kaudelle 2020–2021 vahvistamalla osallistumisen joukkueen vastuuhenkilöille ja vahvistamalla rekisteröitymisen lähetetystä linkistä. Uudet pelaajat täyttävät ilmoittautumislomakkeen etusivulta löytyvästä linkistä. Alle 18-vuotiaan juniorin lomakkeen täyttää hänen huoltajansa.

Alle 10-vuotiaiden ryhmiin sekä lentopallokouluihin ja harrastusryhmiin voi tulla mukaan kesken kaudenkin. Muiden ryhmien osalta mukaantulosta on sovittava joukkueen yhteyshenkilöiden kanssa. Yhteystiedot löytyvät joukkueen alasivulta "Toimihenkilöt". PuMa on lanseerannut osan harjoitusryhmistä Akatemiajoukkue-statuksella. Tämä tarkoittaa, että olosuhteet harjoittelulle on rakennettu niin hyviksi kuin mahdollista. Joukkueelle on järjestetty kesäharjoittelu, erillinen fysiikkaharjoittelu, mahdollinen urheilufysioterapeutti sekä viikonloppuleirityksiä. Näistä palveluista tulee kausimaksuun lisähintaa. Jos olet kiiinnostunut ikäryhmäsi akatemia-joukkueen toiminnasta, ole yhteydessä ko. valmentajaan. Joukkueisiin voi sopia harjoituksiin osallistumisen esim. koeluonteisesti. Päätös akatemiajoukkueeseen pääsystä tehdään kyseisen joukkueen johdossa. Joukkueet voivat ottaa pelaajia vain rajallisen määrän.

Pelaaja esittää ilmoittautumisen yhteydessä toiveen joukkueesta tai joukkueista. Jos ikä tai taitotaso mahdollistaa myös toiseen ryhmään osallistumisen, niin pelaajalle tehdään lisärekisteröityminen myös tämän toisen joukkueen Pukuhuonetoimintoon. Useissa joukkueissa vasta elokuussa, kesäharjoittelun jälkeen, päättetään kokoonpanosta ja silloin sovittellaan pelaajien osallistumisia tavoitteena löytää pelaajan kehitykselle sopivin harjoitusryhmä. Huomattavaa on, että moniin joukkueisiin, mm. akatemiajoukkueet, DC-tytöt, C1 ja C2-tytöt, A/2s-tytöt) edellytetään pelaajalta sitoutunutta harjoittelua ja fysiikkaharjoituksiin osallistumista. Ikäryhmissä on myös ns. harrastusjoukkueet (D2-tytöt, C3-5-tytöt, B-tytöt), joissa voi harrastaa lajia hiukan kevyemmin. Lisäksi harrastus- ja peliryhmät tarjoavat mukavan harrastuksen pelailuun ja pari kertaa viikossa liikkumiseen. Kannattaa siis pohtia, mihin itse pelaajana on valmis sitoutumaan ja kuinka paljon on halukas harrastukseen käyttämään aikaa.

Kausimaksut syksylle 2020 päätetään kesäkuussa. Niitä alentaa keväältä 2020 säästyvät salikustannuskulut. C-akatemiajoukkueille tulee lisämaksu Virginien ohjaamasta harjoituksesta. Akatemia-joukkueen kustannuksista saat parhaiten tietoa ko. joukkueen valmentajalta. Syksyllä maksetaan seuran jäsenmaksu ja syksyn kausimaksu. Kevään kausimaksu päätetään vuodenvaihteessa ja sillä tasataan joukkuekohtaisesti kulut menojen mukaan. Suuruusluokaltaan kevään maksu on vaihdelleet joukkueittain 70–250 euron välillä riippuen joukkueen omasta varainhankinnasta. PuMan jäsenmaksu on 50 € ja se maksetaan vain kerran vuodessa.

Seuramme haluaa jäseniksi myös pelaajien huoltajia ja toimijoita. Jäseneksi voi ilmoittautua omalla etusivulta löytyvällä lomakkeella. Jäsenillä on päätösvalta seuran vuosikokouksessa. Jäsenmaksulla, 50 €, tuet seuran toimintaa.


   
Lisää uutisia
PuMa-Volley ry
MateriaalipankkiLinkitVieraskirjaVarustepörssi (0)Vuorovaraukset Tietosuojaseloste ESLAn uutiset ESLAn uutiset Harjoitussisällöt Harjoitussisällöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Jäsenmaksu ja toimintamaksut Jäsenmaksu ja toimintamaksut Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Lomakkeita Lomakkeita PuMa-Volley ry PuMa-Volley ry PuMan koronaohjeet PuMan koronaohjeet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Tietonurkka pelaajille Tietonurkka pelaajille Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Turnauksen järjestäminen Turnauksen järjestäminen Tähtiseuratoiminta Tähtiseuratoiminta Uudelle harrastajalle Uudelle harrastajalle Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennussisällöt Valmennussisällöt Valmentajaksi Valmentajaksi Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Vanhemmille Vanhemmille Vanhoja - uutisia 2015 ja 2016 vuosilta Vanhoja - uutisia 2017 ja 2018 vuosilta Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Varusteet Varusteet Viestintä ja yhteistyö Viestintä ja yhteistyö Viikon vinkkejä Viikon vinkkejä Vuosikello Vuosikello
«  Toukokuu   »