Valmentajaksi

Valmentajaksi

Kiinnostaako toimia valmentajana tai apuvalmentajana PuMassa?

Meillä on seurassa n. 57 valmentajaa, hyvä henki ja yhteistyö valmentajien kesken. Valmentajilla on toimiva sijaistusjärjestelmä ja osaamista löytyy seuran sisältä vetää teemaharjoitteita, leirejä mm. Virginie de Carnen johdolla.

Valmentajille ei makseta palkkioita, mutta seura maksaa valmentajien kouluttautumisen Lentopalloliiton kursseilla. Valmentajat ovat oikeutettuja matkakorvauksiin seuran taloussäännön määräämällä tavalla.

Nuoret tarvitsevat kipeästi lisää ohjaajia. Tavoitteemme on lisätä ryhmiä, saada ryhmäkoot tarpeeksi pieniksi ja taitotason mukaisiksi ja kuitenkin tarjota kullekin ryhmälle 2-3 valmentajan muodostaman tiimin ohjaus. Tähän kaikkeen tarvitsemme sinua!

Jos olet kiinnostunut tai haluat lisätietoja, ota reilusti yhteyttä valmennusvastaava Jouni Lindiin jouni.lind@saunalahti.fi p. 050 521 3305.


   
Lisää uutisia
PuMa-Volley ry
MateriaalipankkiLinkitVieraskirjaVarustepörssi (0)Vuorovaraukset Tietosuojaseloste ESLAn uutiset ESLAn uutiset Harjoitussisällöt Harjoitussisällöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Jäsenmaksu ja toimintamaksut Jäsenmaksu ja toimintamaksut Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Lomakkeita Lomakkeita PuMa-Volley ry PuMa-Volley ry PuMan koronaohjeet PuMan koronaohjeet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Tietonurkka pelaajille Tietonurkka pelaajille Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Turnauksen järjestäminen Turnauksen järjestäminen Tähtiseuratoiminta Tähtiseuratoiminta Uudelle harrastajalle Uudelle harrastajalle Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennussisällöt Valmennussisällöt Valmentajaksi Valmentajaksi Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Vanhemmille Vanhemmille Vanhoja - uutisia 2015 ja 2016 vuosilta Vanhoja - uutisia 2017 ja 2018 vuosilta Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Varusteet Varusteet Viestintä ja yhteistyö Viestintä ja yhteistyö Viikon vinkkejä Viikon vinkkejä Vuosikello Vuosikello
«  Toukokuu   »