Tähtiseuratoiminta

Suomalainen urheilu loistaa Tähtiseurassa

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Vihreä Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton PuMa-Volleylle myöntämä tunnus osoitukseksi siitä, että seuran toiminta täyttää lapsille ja nuorille suunnatulle toiminnalle määritellyt laatuvaatimukset. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. PuMa on yksi yhdeksästätoista Tähtimerkin saaneesta lentopalloseurasta Suomessa. Kaikkiaan tähtiseuroja on 540 (tilanne 1.9.2020).

Tähtiseura-ohjelmassa varmistetaan urheiluseuran laadukas toiminta seuraavilla osa-alueilla ja tuetaan toiminnan kehittämistä:

  1. Johtaminen ja hallinto (johtaminen, hallinto, viestintä ja markkinointi)
  2. Urheilutoiminta (urheilijan ja liikkujan polku, valmennuksen linjaus)
  3. Seuran ihmiset (voimavarat ja yhteisöllisyys)
  4. Aineelliset resurssit (talous ja olosuhteet)

Lisäksi lasten ja nuorten toimintaan suuntautuneissa seuroissa tarkastellaan seuraavien teemojen ilmenemistä:

  • Innostuksesta intohimoon
  • Monipuolisista liikuntataidoista lajitaitoihin ja fyysisestä harjoitettavuudesta systemaattiseen harjoitteluun
  • Urheilulliset elämäntavat
  • Kilpaileminen ja harrastaminen kehittävät

Laatutekijöiden toteutumista PuMassa tarkastellaan säännöllisissä itsearvioinneissa ja Lentopalloliiton tekemissä ulkoisissa arvioinneissa. Seuraava Tähtiseura-auditointi tehdään PuMassa syksyllä 2020.

Lisää tietoa Tähtiseura-laatuohjelmasta ja määritellyistä laatutekijöistä on Tähtiseura-ohjelman verkkosivuilla.

PuMa-Volley on ollut Nuori Suomi Sinettiseura vuodesta 1996. Siitä lähtien ulkopuoliset ovat arvioineet seuran toimintaa säännöllisesti. Vuodesta 2018 alkaen Sinettiseurat siirtyivät Tähtiseura-laatuohjelmaan.

   
Lisää uutisia
PuMa-Volley ry
MateriaalipankkiLinkitVieraskirjaVarustepörssi (0)Vuorovaraukset Tietosuojaseloste ESLAn uutiset ESLAn uutiset Harjoitussisällöt Harjoitussisällöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Joukkueiden toimihenkilöiden tehtävät & Pelisäännöt Jäsenmaksu ja toimintamaksut Jäsenmaksu ja toimintamaksut Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Käytössäännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Laskutustiedot ja pankkiyhteydet Lomakkeita Lomakkeita PuMa-Volley ry PuMa-Volley ry PuMan koronaohjeet PuMan koronaohjeet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet PuMan toimintaidea, visio ja painopisteet Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran organisaatio ja tehtävävastuut Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Seuran tukitoiminnot ja taloudenpito Tietonurkka pelaajille Tietonurkka pelaajille Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Toiminnan linjaukset, arvot ja siitä johdetut toimintaperiaatteet Turnauksen järjestäminen Turnauksen järjestäminen Tähtiseuratoiminta Tähtiseuratoiminta Uudelle harrastajalle Uudelle harrastajalle Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennuksen, harjoittelun ja kilpailun periaatteet Valmennussisällöt Valmennussisällöt Valmentajaksi Valmentajaksi Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Valmentajan & joukkueenjohtajan rooli Vanhemmille Vanhemmille Vanhoja - uutisia 2015 ja 2016 vuosilta Vanhoja - uutisia 2017 ja 2018 vuosilta Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Vanhoja - uutisia 2019 vuodelta sekä 2020 vuoden keväästä Varusteet Varusteet Viestintä ja yhteistyö Viestintä ja yhteistyö Viikon vinkkejä Viikon vinkkejä Vuosikello Vuosikello
«  Toukokuu   »